О нама

Контактирајте нас

Shenzhen Chima Technologies Co Limited

Tel: + 86-755-89352603

Faks: + 86-755-89352612

Email: sales@chimacn.com

Dodati: 5 / F, zgrada NO.1, TongXin Industrijska zona, HengGang, LongGang, Šenžen, Kina

Shenzhen Chima Technologies Co Limited


Наша историја

Цхима Тецхнологиес је високо технолошко предузеће које је неколико техничара пронашло у 2006. години, са седиштем у Шензену, у Кини. Цхима је програмер, као и произвођач за ГПОН, ГЕПОН, ИПТВ и ВоИП опрему, пружајући најквалитетније уређаје и професионалне ОЕМ услуге за наше купце. Цхима је такође решење за пружање решења, пружамо ФТТХ (Фибер то тхе хоме) решење кључ у руке, ИПТВ и ВоИП решења за наше купце широм света, укључујући ИСП-ове (Интернет провајдере) и системске интеграторе.


Наша фабрика

Ми заузимамо цео спрат од 1500 квадратних метара, мјешавина за уред и фабричку употребу. Имамо Р & Д, техничку подршку, продају, куповину, финансије, складиштење, испоруку, производњу и људске ресурсе / администрацију, одељења за надзор у компанији.

Р & Д депт: одговоран за хардвер, софтвер и развој плесни.

Техничка подршка: одговорна за апликације и примене производа ГПОН / ГЕПОН, постављање ФТТХ, ФТТБ, ФТТО, ИПТВ и ВоИП решења и подршка на мрежи.

Однос продаје: одговоран за подршку пре продаје, подршка после продаје, односи с купцима, пласирање налога.

Куповни депт: одговоран за куповину сировина, база добављача и управљање односом добављача, пласман налога добављача.

Финансијски депт: одговоран за интерне финансије предузећа, управљање имовином предузећа, финансирање предузећа итд.

Департман за складиштење: одговоран за управљање залихама предузећа и управљање залихама дистрибутера.

Департман за испоруку: одговоран за испоруку налога.

Продуцтион Депт: Одговоран за КЦ, КА, производњу, тестове функционалности, испитивања стабилности, испитивања перформанси, монтирање производа прије испоруке.

Људски Ресурс / Администрација: Одговоран за регрутовање особља, администрирање уреда и одржавање људских односа.

Надзорни одјел: одговоран за стратегију компаније, маркетиншку стратегију, стратегију Р & Д, подршку ресурса и надзор за целу компанију.


Наш производ

Цхима развија и производи управљачке и неуправљане ИЕЕЕ802.3, ИЕЕЕ802.3У, ИЕЕЕ802.3аб, ИЕЕЕ802.3З слој 2, слој 3 Етхернет прекидаче и Фибре медијске претвараче, ИТУ-Т Г.984.к ГПОН ОЛТ и ОНТс, ИЕЕЕ802.3ах , ИЕЕЕ802.3ав ГЕПОН ОЛТ и ОНУс, ИП ПБКС, ИП телефон и ЦПЕ базирани на СИП протоколу, Андроид ИПТВ Сетуп бокес и ВиФи рутера. Да би кружили наш ланац производа и поједноставили употребу наших производа, Цхима развија и софтвер за управљање који одговара хардверским производима. Нудимо ГПОН и ГЕПОН производе са јединственим НМС-ом, како бисмо поједноставили мрежне одржавости купца, ми такође обезбедјујемо једноставна ВоИП и ИПТВ решења за брзу примену корисника.


Апликација производа

Цхима производе широко распоређени од стране свјетских ИСП-ова, малих уреда и предузећа. Породице користе Цхима ГПОН, ГЕПОН ОНУ и ИПТВ СТБ за интернетске податке, ВоИП позиве и ТВ програме, корисници малих канцеларија користе Цхима ВоИП ПБКС, ИП телефоне за пословне позиве, а предузеће користи Цхима Етхернет прекидаче за дистрибуцију мреже.


Наш цертификат

Цхима је компанија ИСО9001-2015, имамо свој систем контроле квалитета. Већину наших производа потврдили су ЦЕ, ФЦЦ, Рохс, УЛ и Анател. Ево неких наших ЦЕ сертификата:


Такође имамо своје патенте, приказане у наставку:


Опрема за производњу

Да би нашим купцима пружили најпрофесионалније производе и софтвер, Цхима поседује професионалну Р & Д и производну опрему, као и неопходна окружења за тестирање.


За тестирање коректности протокола и протока Етхернет-а, имамо:

- Смартбитс

- Итестер 12000

- БигТао 200


За калибрирање ВиФи и тестирање ВиФи протока, имамо:

- ВТ200

- ВТ208

- Оклопљене кутије

- Сервери за тестирање протока ВиФи


За ВоИП протокол и тестирање перформанси, имамо:

- ВоИП СИП Сервер базиран на стандардним РФЦ-овима

- софтвер за производњу ВоИП тестирања

- Целокупно ВоИП тестно окружење укључујући ВоИП Пбк, ИП телефоније, АТА


За тестове интероперабилности Гепон и ГПОН и производне тестове, имамо:


- Гепон & ГПОН БОСА тестни систем

- Гепон & ГПОН Протокол Анализатор

- Оптички мерачи снаге

- Хуавеи МА5680Т ОЛТ

- ЗТЕ Ц300 ОЛТ

- Фиберхоме АН5516 ОЛТ

- Зхоне МКС-194 ОЛТ

- Алцател Луцент 7360 ОЛТ

- Елтек ГПОН ОЛТ

- ДАСАН ОЛТ

- Раисецом ОЛТ

- Оптички мерачи снаге


Осим горе наведеног, имамо и неопходне ИПв4, ИПв6 и ИПТВ Р & Д и производна окружења. Ми обезбеђујемо квалитет, стабилност наших производа уз наше професионалне техничке и производне способности.


Тржиште производње

Почела наша продаја у 2006. години, сада Цхима служи више од 1000 ИСП-а и системских интегратора широм света. Наше главно тржиште је у Јужној Америци, западној и источној Европи, југоисточној Азији, Русији, Украјини, копненој Кини. До краја 2017. продали смо око 2 милиона комада терминалних уређаја нашим купцима широм света, а број се повећава из дана у дан.


Наш сервис

Цхима пружа клијенту пре-продајну услугу, услугу у продаји, услуге после продаје и услуге техничке подршке.


Услуге пре продаје: Ваш продајни представник ће бити одговоран за све пре-сале услуге.

Можете послати е-пошту на салес@цхимацн.цом или нас контактирати преко Скипе дугмета на нашој веб страници, тако да ћете бити додељени продајном представнику. Можете да се консултујете са вашим продајним представником шта год желите да знате пре него што наручите, укључујући али не ограничавајући се на следеће:

Прицинг

Време испоруке

Услови плаћања

Гаранцијски услови

ОЕМ / ОДМ термини

Перформансе производа

Препоруке производа

Техничка питања

РМА термини


Услуге у продаји:

За све купце, пружамо Цхима брендиране производе и решења и / или производе и решења за брендове купаца. Ми пружамо ОЕМ / ОДМ услуге за купце. Сви наши производи су прилагодљиви.


За хардвер можемо прилагодити следеће:

Величина хард диска: може бити величина ПЦБ-а која вам је потребна.

Назив модела клијента штампан на ПЦБ: Ако имате своје име модела, можемо га ставити на ПЦБ у процесу постављања, тако да ће се на вашем ПЦБ-у појавити властито име модела.

Кућиште: производ се може ставити у кућиште које већ имате.

Моулд: Можете нам пружити свој 3Д дизајн, ми стварамо калуп за вас.

МАЦ адреса: може бити ваша сопствена МАЦ адреса.

Лабел производа: може бити етикета према вашем дизајну.

Кутије за паковање: може бити кутија за паковање према вашем дизајну

Лого: Ваш логотип може бити приказан на кућишту производа, ПЦБ-у, етикети, амбалажи, итд.


За софтвер можемо прилагодити следеће:

Софтверска функционалност: Ако вам је потребна не-стандардна функција Цхима производа, можемо га развити за вас.

Лого: може поставити свој логотип у софтвер

Назив модела: можете поставити своје име модела у софтвер

С / Н: може да стави сопствени серијски број у софтвер

ХТМЛ / Цсс: можемо вам послати ХТМЛ странице да израдимо сопствени дизајн, а затим примените дизајн са производом који сте наручили.


После продаје услуга:

Цхима брине о својим купцима, пружамо услуге након продаје нашим купцима на основу теорије Фаир-Плаи. Нудимо двогодишњу гаранцију за све наше терминалске уређаје (ТИП: погледајте нашу листу терминалних уређаја), као и 5-годишњу гаранцију за наше уређаје за агрегацију (ТИП: погледајте нашу листу агрегационих уређаја).


Двогодишња гаранција за Терминал уређаје:

Нудимо двогодишњу гаранцију за све наше терминалне уређаје,

Од датума испоруке наруџбе, уколико се у првој години пронађе било каква роба неисправна, нудимо замену за исту количину празних предмета без накнаде. Бесплатне замене се припремају за једну недељу и често се испоручују заједно са редоследом. Ако су потребне замене на хитној основи, припремамо замене за једну недељу и пошаљите вам преко авиона или курирске услуге. Цхима приушти све трошкове за бесплатне замене.


Од датума испоруке наруџбе, уколико се у другој години пронађе било каква роба неисправна, нудимо услуге бесплатне поправке за неисправне производе. У овом сценарију морат ћете вратити неисправне производе назад у канцеларију Цхима у Кини, или дистрибутеру Цхима у вама локалном подручју на властиту цијену, дистрибутери Цхима или Цхима ће вам приуштити трошкове поправке и отпремнине.


Петогодишња гаранција за уређаје за агрегацију:

Нудимо 5 година гаранције за све наше уређаје за агрегацију,

Од датума испоруке наруџбе, уколико се у првих 5 година открију неисправне робе, ми нудимо замену за исту количину грешака без плаћања. Бесплатне замене се припремају за једну недељу и често се испоручују заједно са редоследом. Ако су потребне замене на хитној основи, припремамо замене за једну недељу и пошаљите вам преко авиона или курирске услуге. Цхима приушти све трошкове за бесплатне замене.


Сервисне поправке ван гаранције

Ако је истекла гаранција за робу коју купујете из Цхиме, Цхима вам нуди накнаду за поправку. Ако желите ову услугу, молимо вас да контактирате Цхима дистрибутера одакле сте купили или, ако директно купите из Цхима, можете директно контактирати Цхима штаб како бисте затражили цену и вријеме проведбе вашег сервисног сервиса без гаранције.


У овом сценарију, морате платити трошкове за следеће:

- Трошкови поправке

- Трошкови испоруке напред и назад